I samband med Oi! The Weekend som kommer att hållas 23-24 sep (mer info här) så kommer det att hållas en för och efterfest. Där bjuds det på akustisk Oi! från Kanada samt Jansson och Niklas från PST som kommer att spela skivor. OBS begränsat antal platser till dessa fester!

Blood For Blood spelar i Göteborg 30:e juni. Endast 300 biljetter kommer att finnas. Det är all info vi har i dagsläget.

Club Underground Presenterar!

"Peter Punk Pokal 2011"

Lördag 9:e Juli
FOTBOLLSTURNERINGEN:
Tid: Lördag 9:e Juli. Turneringen startar kl 13:00.
Plats: Tantolunden BP (T: Zinkensdamm).
Kostnad: 200kr/lag.

Anmälan: Laganmälan görs via mail till clubunderground@hotmail.se (eller till mig på något annat sätt...)

Spelform: 5-manna (målvakt + 4 utespelare)

SPELNINGEN:

På scen: Booze & Glory (UK) + The Lowlifes
Plats: Snövit, Ringvägen 147 (T: Skanstull)
Inträde: 150kr (Inget Förköp) Ålder: 18år Insläpp: 20:00


Du som inte hann få någon biljett till PSK II kan som alternativ istället se The Exploited i Göteborg på musikens hus 23 april. Förband är Troublemakers och Haggis.
All info om spelningen finner du
här

Senaste Klubb PST i Norrköping 18:e dec var som vanligt en mycket förträfflig afton men tyvärr med en del smolk i bägaren.
Någon eller några mindre passionerade människor ägnade sig åt skadegörelse. Slutnotan hamnade runt 28 000 kronor.
Ett betydligt större belopp än vad vi hade dragit in och som därtill var tänkt som startkapital för nästa klubb PST. Kontraktet var utformat så att inga försäkringar gällde vid den här typen av händelser. Faktiskt inget vi reflekterade särkilt över heller i i planeringsstadiet då vi varit helt förskonade från denna typ av idioti tidigare.
Nu var det med andra ord mycket osäkert om vi skulle kunna fortsätta verksamheten.
Men tack vare ett massivt stöd via en hjälpfond som upprättades kom vi på fötter
igen. Därför vill vi här och nu rikta ett särkilt stort tack till alla er som har ställt upp med bidrag och handlingskraft!! Det ska erkännas att det var med en viss skepsis vi mottog nyheten om detta intiativ men den glädje och förnyad kraft vi känner efter detta gensvar är svår att omsätta i ord. Vi hoppas kunna premiera alla er som har hjälpt till på något sätt framöver men tills dess ett STORT TACK och väl mött på nästa PST. /Jögge-Niklas-Matte

På Norrby bygdegård i Sala vankas det punkspelning den 13:e nov. Band som spelar är: Fornicators, Sniffing Glue, Prins Carl. Entre: 200 Kr. Öl och skivförsäljning.

Club Peking kommer som säkert många av er redan hört att arrangera förfesten till PST giget i Norrköping. Det kommer ske fredagen den 17:e December på Blå Huset i Norrköping.

Vi kan nu stolt presentera kvällens akter som blir inga mindre än The Warriors från England med frontfiguren Graham Saxby, det blir deras första besök i Sverige!

De lokala hjältarna i form av Mamma Skan har inte spelat sedan 2002, men gör kvällen till ära en återförening. I bandet hittar ni Bland annat Petta från Clockwork Crew bakom trummorna och Dennis Från Clichés med sin gura, Mammorna kommer visa er hatet!

Finspångsstoltheter Saturdays Heroes kommer med en nya skiva i bagaget och dessa unga herrar kommer garanterat ge järnet för er!

Biljetterna kostar i vanlig ordning 99 kr och redan nu har vi sålt närmare 60 av tillgängliga 100 biljetter så avvakta inte med att köpa din biljett. Beställningar gör via frank_bjorn@telia.com

Den 18:e dec kommer Condemned 84 tillbaka till Sverige. Även veteranerna i albumaktuella Vicious Rumours kan skådas. Deras första i Sverige någonsin! Enda svenska band blir The Clichés. Du som vill åka buss fram och tillbaka från Stockholm till Norrköping denna afton vänder dig till Kjell Hell. Han fixar även din biljett när du bokar plats. Bar med alkohol kommer att finnas på spelningen vilket betyder 18 års gräns. Andra viktiga och roliga nyheter angående den här spelningen kommer att läggas upp här på sidan i takt med att de kommer in. Kolla upp banden via deras länkar ovanför. Plats: Kårhuset Trappan Västgötegatan 15 Norrköping. Entré 250:- Endast förköp! Köp din biljett här!

Den 3: oktober lirar CDCP, Suicide Syndicate och Symptom på Gottwallds i Ängelholm.

CLUB 2 FINGERS är en punk, ska och rock-orienterad klubb där två ”semi-gubbar” vänder plattor lördagen efter varje lönehelg. Så vantrivs du på mainstreamställena som låter en dator eller en hitlist-DJ sköta musiken lär klubben passa dig som handen i vanten!! Vi lirar allt ”det goda” från 60´s till nutid. Platsen är Pub Svea Skeppet vid Nya Torget/Kristinagatan i Norrköping.

Roliga Firman Rec. släpper senare i år en samlingsplatta med svenska just nu aktiva band. Plattan kommer i huvudsak att finnas som LP men även en mindre upplaga på CD kommer att dyka upp på Kjell Hell Rec. Förmodad titel är "Chaos En Suede". Band som medverkar är: Antipati, Vindicate This!, CDCP, Poor Old Slugs, Unit Lost, Saturday’s Heroes, The Lost Boys, Shortcut Assault, The Radars, Royal Stakeout, The Lowlifes, Grave Disorder, Bad Intentions, Fistful, The Righteous och The Clichés.

Unit Lost håller för närvarande på och spelar in sin första skiva med svenska texter. Man hoppas att den kommer släppas i höst/vinter och titeln är "Asfalt". Någon utav låtarna dyker upp på samlingen "Chaos En Suede"

Ingen har väll missat att Gatans Lag har släppt sin uppföljare. Mer info om den hos
Kjell Hell som för övrigt är aktiv med sin websida igen.

Ticking Bombs kommer släppa sitt fjärde album i år och dom kommer även att åka på en Japan turné.


Den 28:e augusti spelar Last Resort, Liptones, Antipati och Million Daggers på musikens hus i Göteborg. Entrén kostar 290:- förköp, 350:- i dörren och du köper din biljett
här

Boston bandet Death Before Dishonour spelar på Kafé 44 den 4: e September

Tips på några nya band att kolla upp kommer här Vindicate This (Malmö) som släpper sin debut platta senare i år. Har även en snygg T-shirt till försäljning nu. CDCP även de från Malmö släpper en fullängdare till hösten. A Boot In The Bollocks är ett nytt men rutinerat gäng, här återfinns medlemmar från bla The Dogs Bollocks och Pitbullfarm. Saturdays Heroes är ytterligare ett nytt band.

Två nya punkbloggar att kika på är Molotova och Östergyllen

En sista chans att se 25 Ta Life har du den 2:a april. Bandet som lägger ner efter den här europaturnen lirar då på Kafé 44 (STHLM). Frontlash och Last Hope värmer upp. 21.00 börjar det hela. Har inga uppgifter om entrepris tyvärr och har heller inte hittat någon websida med ytterligare info. Men det hela bekräftas genom Frontlash Myspace.

Dagen innan PST med band intar Black Horn kommer klubben Loose Lips att köra en förfest i samma lokaler. Man kommer att bjuda på 2 svenska band i form av Lowlifes (STHLM) och Shortcut (GBG). 100:- kostar det kalaset men du som har biljett till PST på lördagen betalar givetvis bara 80:- Alltså: 27:e februari. Black Horn. Korsgatan 2 Norrköping. 21.00

Dagen innan PST med band intar Black Horn kommer klubben Loose Lips att köra en förfest i samma lokaler. Man kommer att bjuda på 3 svenska band i form av Sinners Since Birth, Bad Shermans och Nothern Upbeat. 100:- kostar det kalaset men du som har biljett till PST på lördagen betalar givetvis bara 80:- Alltså: 24:e Oktober. Black Horn. Korsgatan 2 Norrköping. 21.00

Ett bra och snyggt webzine går nu att finna på myspace. Schizoipunx är namnet och du hittar det här!

Perkele har fått en ny och uppsnyggad websida. Forum finns det också.

Peking Fanz och Doll Squad tar hit Ultimo Asalto i september. Förband är Antipati, Royal Stakeout och The Disputes. Biljetterna kostar 200:- och man beställer de från mattias.jansson@pekingfanz.nu Alltså: Lör 29 sep. 20.00 Peking Fanz lokal kungsgatan 59 Norrköping. Kjell Hell kommer eventuellt fixa bussresa från STHLM, mer info om det på Kjell Hell.

Nr 11 av Umezine finns nu att tillgå! 60 sidor innehållande Loikaemie, Bakers Dozen, Medborgargardet, Royal Stakeout, Frenzy Four, Wasted 2006 festivalrapport, Condemned 84 i Norrköping gigrapport, Boll och Bira cup, Umeå punkhistoria, Fransk punk och Oi! med band som Mododoi, West Side Boys, Bleach Boys osv, recensioner och lite annat gott och blandat. Allt för skinheads, punkare och vänner av Oi!-musik...

På club Underground som hålls på Fredmans i Uppsala kommer Antipati, Fornicators och Unit Lost att spela den 24:e februari. Inträdet är 60:- 18:års gräns.

Mark som drev numera slumrande web-zinet Mitt Val Mitt Liv har startat en blogg som en liten fortsättning. Gör ett besök!

Lördagen 3/3 spelar de franska oi!-banden The Veros & Haircut på Carpe Noctem (fd Bonden) på Söder i Stockholm, i regi av Diggers Club och Bugger off! All info finns här

Bullhead från Västerås har släppt sin debutplatta "Straight From The Heart". Mer om dem hittar du här

Uppskattar du nyheterna på denna sida och vill fortsätta hålla dig à jour om vad som händer i punkvärlden rekomenderar vi att du regelbundet besöker Kjell Hell och forumet Bråkmakargatan. Vi på PST kan vara lite halvsega med att uppdatera emellanåt men om du skickar dina nyheter till oss så ska vi försöka slänga upp de så fort vi kan. Tillsammans bygger vi scenen!

Papa Teach The Children How To Rock Records
lägger ner sin distro vilket betyder att de rear ut en hel del av det de har kvar. Websida.

I år är det tio år sedan det senast var punkfestival i Baltzar von Platens gamla stad och det har musikföreningen Club Crash tagit fasta på genom att ordna Sveriges största renodlade punkrockfestival under namnet Motala Punkrock Festival. Kolla upp de klara banden och all annan info här.

Frontlash
har släppt nytt material i form av "THE INTERNET EP" och det fungerar rätt så mycket som det låter. Du laddar nämligen ner låtarna gratis via deras websida.

Svarta Hästen Firm
har jul ska special på Bonden Bar 28 dec. Ålder 20 år. Mer info.

Kjell Hell Records håller på traditionerna och kör en julrea! Sjukt bra priser!! Frossa!

Ett alldeles utmärkt magazin för dig som gillar Punk finner du i den amerikanska Loud Fast Rules. Med omkring 200 sidor och CD på köpet är den verkligen prisvärd! Du köper den hos Oi Ain´t Dead Distro.

Streetmusic FC som funnits sen år 2000 och släppt 12 nummer lägger tyvärr ner. Nästa nummer blir det sista.

Horrorshow fanzine finns numera bara som webzine. Det är dock inte så bara, man kompletterar med radio och med frekvent uppdatering! Horrorshow Webzine.

Augustibullret
har släppt de första klara artisterna för 2006 och till de hör Cockney Rejects och GBH. Pratas om att fler intressanta band kommer att dyka upp framöver. Håll utkik!


Ytterligare en punk-klubb i trakterna kring Stockholm drar igång den 26:e augusti på East End Company i Solna. 18-årsgräns, bra öl, billigt öl, bra musik osv utlovas. Följande band lirar framöver: Royal Stakeout, Hipshots & Cableage och den 23:e sep Los Fastidios, Contemptuous. Kolla klubbens websida för all info.

Perkeles
nya album som har titeln “Confront” kommer att släppas 1:a augusti av Bandworm Rec. Smakprov hittas här.

I Stockholm och Göteborg kommer det att frossas i Psychobilly framöver. Här följer några datum:


Evil Devil (Italian Psychobilly) + Joe Hellraiser And The Graverobbing Bastards. Tantogården. Biljetter finns hos Thisway from 14 juli. 80:-,100:- i dörren.
Insläpp 19.00 Happy hour fram till 20.00 (stor stark 21:-), första bandet ut ca 20.00-20.30.

Mad Sin + Friends. 27 Augusti Tantogården, STHLM. Lokal kan ändras om intresset blir stort Tanto tar 185 pers och 90 biljetter är redan sålda. Slapping Suspenders har blivit tillfrågade om att spela förband.....
Biljetter finns hos Thisway from tisdag 28 juni 200:-, 250:-i dörren.

Mad Sin + Blisterhead
Fre 26/8 Sticky Fingers Top Floor, Göteborg. På scen: 21.30 Ålder: 18 Pris: 145 kr + ev. förköpsavgift. På dörren: 200 kr

The Meteors(UK)
15/10 Musikens Hus, Göteborg. På scen: 21.00 Ålder: Ingen åldersgräns
Pris: 165 Kr + ev. Förköpsavgift

Enligt uppgift ska även Demented Are Go lira 25:e november på musikens hus i Göteborg och i Stockholm på Tantogården 26:e November.

Ytterligare en festival som dessutom är gratis är Sandvik 2005 bland artisterna märks bland andra Targetpoint, Twopointeight, Royal Stakeout m.m. Mer info.

Ska, Oi! och fotbollsturnering vankas det i Stockholm den 2:a – 3:e September. Non Serviam Crew kommer att ratta stereon mellan banden. Spelningarna äger rum på Bonden och Alcazar. För att se vilka som lirar och att anmäla just ditt crew för att lira boll så går du in här.

Kaktus festivalen hålls I köping I år den 22-23 Juli. Band som lirar bland många andra är: The Accidents, Between Us, Path Of No Return, Skumdum m.m. Mer info på.. Ja gissa själv..


Äntligen kommer oxå Hellsplit #2 med Royal Stakeout vs. Contemptuous ut den 1:augusti o de utgåvorna är det Kjell från Helvetet som ger oss.

Lite blandade spelningar i Sverige:

Onsdag 18:e maj.
The Fornicators
Uppsala , Klubb Agaton.

Fredag 20:e maj
USCB Allstars
Sölvesborg, Kartago.

Fredag 20:e maj
Klubb Idiot kolla deras websida för senaste info.

Fredag 20:e maj
GAIS fest (Usch så onödigt.. Reds. Anm.)
Radio 69 / Torpedo GBG
Göteborg, Musikens Hus, Djurgårdsvägen.

Lördag 28:e maj
"Sommarrocken"
Asta Kask / The Accidents
Finspång.

Söndag 29:e maj
Los Fastidios [ITA] / Mischief
Falköping, 1000 Volt.

More Noise Than Toys #3 Planeras att bli en två dagars mini-festival den 4:e och 5:e November. Upplägget ser ut att bli bara svenska band ena dagen samt några svenska och utländska andra.

Allas våra hjältar Bad Religion spelar på Arenan i Stockholm den 14:e augusti. 260:- kostar inträdet o biljett köper du via Ticknet.

Green Day spelar I Göteborg 3:e juli. Got Event Scandinavium heter stället och en biljett kostar 325:- Biljett köps via Ticnet.

The Clockwork Crew har nu en “singles Collection CD” tillgänglig. Rebellion Records har släppt samlingen som sägs innehålla 22 great British sounding oi!/punk anthems...

Ett all stars gäng som lirar covers är Me First And The Gimme Gimmes. Bandet innehåller medlemmar från NOFX, Foo Fighters, Lagwagon och Swingin' Utters. Du kan se de live på Klubben i Stockholm 10:e september.

Twopointeight har nu sin debut CD ute. De har också en ny video till låten "Red Eye" att ladda ner på deras nya websida.

De som är festivalsugna året om kan besöka Punk & Disorderly i Berlin. Festivalen pågår 27 januari till 29:de januari 2006. Entrén kommar ligga runt 400 svenska kronor. Band som redan är klara är följande:
The Partisans, 999, Red Alert, Argy Bargy, The Porters. Mer band kommer att tillkomma, håll dig själv uppdaterad via deras websida.


Ett alternativ för de som inte vill bege sig till Augustibullret men ändå njuta av bra musik är i år Kuggnäsfestivalen (de båda festivalerna hålls oturligt nog under samma helg). Band som lirar bland många är: Condemned 84, Fornicators, Battle Scarred, Pitbullfarm, Unit Lost, Discipline, Ultima Thule m.m. Festivalen kostar 300:- Mer info på deras websida.

Stomp-It som numera håller till på Alcazar, David Bagaresgata 15, Stockholm har två datum klara. Först är The Hipshots och Röda Stärnan Sthlm den 21:a maj. Den 11:e juni är det Dim´s Rebellion och Stiff Breeze. Båda kvällarna kostar 40:- och drar igång 21.00. Alla uppmanas att komma I tid! T-bana Hötorget!

Augustibuller bjuder som vanligt på en massa intressanta akter även i år. 5-6 Augusti i Lindesberg som brukligt. Biljetten kostar 400:- och band som lirar är bland annat: Peter & The Test Tube Babies, The Accidents, Oi Polloi, Dims Rebellion, The Varukers, The Kristet Utseende, Napalm Death, The Selecter, The Slackers, Ignite, USCB Allstars, Crucified Barbara, Randy, Rolands Gosskör och The Liptones samt många fler. Kolla deras websida för senaste nytt.

In November kommer en turné som styrts upp I sammarbete av Burning Heart och Close-Up att göra entré. Band som är klara nu är The Accidents, The Regulations och Randy men fler band tillkommer.


Linköping fortsätter att vara ett mecca för de som gillar Hardcore. Deadfest #3 går av stapeln 10-11 september. En tvådagars biljett går lös på 180:- och för den pengen kan du se band som: Most Precious Blood (usa), Knuckledust (uk), Maroon (ger), Cutdown (fin), The Change (swe) och många fler. Kolla deras sida för mer info.


Fast Forward festivalen
I Västerås vart tyvärr inställd. Något strul angående bokningen med The Business verkar ligga bakom det. Hur som helst så kommer festivalen att hållas i slutet av September istället. Mer info senare.

Denimzine
som är Sveriges enda riktiga punkblaska enligt de själva är på tapeten igen. Andra grejer har gjort att de inte varit i ropet på ett tag men nu är de aktiva igen. En ny websida kommer att finnas uppe framöver där man kan läsa nya recensioner varje vecka. Dessutom kommer ett nytt nummer av tidningen i slutet av augusti. Kika på deras websida.

Cockney Rejects
sångare Jeff Turner har skrivit en bok om sitt liv tillsammans med allas våran Garry Bushell. Mer info om denna godbit finner du här.

Ska och Reggae kväll bjuds det på CC (gamla Blå) i Eskilstuna den 29:e april. Krabb lirar live. 40:- o det hela drar igång klockan 21.00

Contemptuous har lagt upp inte mindre än 18 utav deras låtar på nätet. Avlyssna och njut här.

Klubb Idiot i Örebro fortsätter att ge liveupplevelser till punkpubliken. Närmast på tur att gästa klubben är Cyclones och Albatros från Göteborg. Mer info på klubbens websida.

Unit Lost som har uppenbara problem med sin sättning kommer att lira i Girona, Spanien i juni. Även Belgien, Tjeckien och Italien tycks vara på gång för bandet.

Pitbullfarm har en helt ny websida uppe nu. Besök den här.

PST efterlyser foton från senaste klubben i Göteborg. Ni som tog kort maila oss gärna på skriksomengris@hotmail.com


Klubb Stomp It som hade braksuccé med sin årspremiär nyligen ligger inte på latsidan. Nästa Stomp It är den 21 maj. Ett band är spikat, Hipshots, och ett skaband tillkommer. Vi hoppas att trenden håller i sig och att en storpublik dyker upp även nästa gång. Kolla deras
websida för mer info.

Battle Scarred
som lirade in sitt nya album "Oi! Oi! music, football & Beer" i oktober väntas ha plattan ute på Pure Impact rec. inom en mycket snar framtid. Split ep´n med Unit Lost förväntas även den att vara ute någon gång i juni på Camden Town Rec. Som om inte det skulle vara nog så kommer ytterligare en ep med tidigt material från B.S. att släppas på Barracuda Rec. 4 låtar och titeln är "Our Unity Is Our Strength". Vid sidan av allt detta så har bandets sångare och gitarist Puncc även hunnit med att medverka på både Forbidden Rage och Sniffing Glue´s kommande plattor. Forbidden Rage plattan släpps på Backstreet Noise Rec. och kommer att vara tillgänlig i april/maj. Sniffing Glue ligger i förhandlingar om sitt släpp med Bords De Sein.


Torsdag den 5:e maj lirar Da Skywalkers (skulle inte de splittras?!), Targetpoint och Contemptuous på
Kafé 44.

På grund av diverse studiostrul så har spliten med Royal Stakeout och Contemptuous blivit uppskjuten. Skivan släpps förhoppningsvis av Kjell Hell Rec. i sommar istället.

Legendariska Glenn Danzig kommer till Sverige och Danmark för ett par spelningar. Den forna Misfits-sångaren är aktuell med nya albumet ”Circle of Snakes”.
Datumen som gäller är fölljande:
19/5 Stockholm – Arenan
20/5 Ålborg – Studenterhuset (DK)
22/5 Lund – Mejeriet

De som vill veta allt nytt om Argy Bargy drar o kollar in deras nya websida.

9:e maj släpper Discipline sitt nya album som har titeln "Downfall Of The Working Man" Den som vill smygsmaka redan nu klickar här.

Slapshot, Champion, Some Kind Of Hate
spelar alla på skylten i Linköping den 2:maj. Detta är det enda giget i skandinavien dessa band gör på den här svängen. Kalaset börjar 18.30 och entrén är blygsamma 140:- Skyltens websida hittar du här.

Born From Pain
lirar på Henriksberg i Göteborg 1:a maj. Förband är Zero Mentality.

Misconduct
har slängt upp sin nya video till låten No Boundaries på nätet. Kolla in den på här.

A Message To You fanzine nr 23 är äntligen klart. Här kan du läsa om Potsdam ska fest, Ethiopians, Stiff Breeze, Bellary, massa skivrecensioner och mycket mera.
Se AMTY`s websida för att inhandla den för ni vill väl stödja pappers fanzinen!? Passa på och köp Non Serviam, Street Music FC och Umezine när du ändå håller på! AMTY har precis släppt två skivor också: Open Season som är ett samsläpp med schweiziska Leech och består av 14 tunga ska spår förpackad i snygg digi pack. Liptones / Bustups split på vinyl där de första 100 exemplaren är på vit vinyl.
Mer info på deras websida som sagt.

Umeåbanden THE VECTORS och DISCONVENIENCE kommer att turnéra Sverige andra hälften av Juni 2005. Besök deras websidor för exakta datum.

Ett svenskt bolag som ser till att hålla sig sysselsatt är Papa Teach The Children How To Rock. Distro, ny websida samt släppen V/A "Strike a Pose - SBG Hardcore & Punk 1993-2003" och en split med The Mockingbirds och Inglorious Bastards kommer inom en snar framtid.

Da Skywalkers har beslutat lägga ner sin verksamhet. Spelningen på Wasted är dock inte i fara. Mer detaljerad info om detta på deras websida.

Slapshot lirar på Skylten i Linköping den 2:a maj. Mer info senare.

Flogging Molly kommer till Hultsfredsfestivalen. Festivalen är 16:e till 18:e Juni.

Wasted som i år är den 19:e till den 22:a maj kommer att ha två svenska band som gästar. Det är Da Skywalkers och Blisterhead som fått glädjen att representera den svenska scenen.

The Hipshots som har haft lite strul med lagens långa arm på senaste lirar på Tantogården i STHLM 30:e mars och på Mondo i STHLM 15:e april. Mer info om deras strul och spelningar på deras websida

Frenzy Four som nyligen släppte en sex spårs mini-cd kommer att lira på folkets hus i Örebro 30:e mars. Köp plattan eller provalyssna på deras hemsida.

The Fornicators är på gång med sitt debutallbum. Titeln är "Ban Public Affection". Till skillnad från alla kommersiella artister så gör Fornicators tvärtom o släpper också en singel efter plattan, namnet på den kommer vara "All Punx Are Pirates ".

The Bloody Stinking Bastards och Penalty Time spelar på Meeths unga salonger i GBG 19:e mars.

Nya nummer av fanzinen Streetmusic F.C. Umezine, Non Serviam och Horrorshow är på gång så håll utkik på deras websidor och hos deras återförsäljare.

Mansic
kommer med sitt allbum "Beautygone" i ryggen att lira på följande orter framöver: Alcazar, Stockholm 8/3, Village, Västerås 17/3, Stockholm 1/4

More Noise Than Toys #2 Kommer att gå av stapeln på självaste valborgsmässoafton denna gång. Veteranerna The Business samt de svenska akterna The Fisticuffs och Contemptuous gästar. Ett Ytterligare band kommer att tillkomma. Kjell Hell fixar bussresa för alla de från STHLM som vill fira Valborg kungligt. Från Göteborg är det festivalbussen som ordnar resan. Alltså: Lördagen den 30 April 2005, Skylten Linköping. Tid 19:00 – 01:00 Förköp 200:- Dörren 250:- Biljetter finns hos ticnet.